Begeleider muzikale activiteiten

Gepost op 26 Sep 2024

In het kort

Hubbie begeleidt mensen met een beperking in wonen, werken, leren ontspannen en vrije tijd. Wij geloven in een samenleving waar iedereen zich thuis voelt, helemaal zoals hij of zij is. Wij vinden dat mensen eigen keuzes kunnen maken, vanuit hun unieke kracht, terwijl ze toch in volle verbinding staan met de wereld daarbuiten. Wij willen dat iedereen een kwaliteitsvol leven leeft. Wij gaan voor zo gewoon mogelijk én zo specifiek als nodig.

Jouw functie

Je beschikt over de basisvaardigheden van een goede hulpverlener: goed kunnen luisteren, initiatief nemen, zelfstandig kunnen beslissen, contactvaardig zijn, flexibel zijn, oplossingsgericht werken, goed kunnen analyseren om onderliggende vragen te onderkennen…

Je begeleidt en werkt groepsactiviteiten uit, waarbij muziek breed wordt ingezet, zowel als middel en als doel bij een zeer diverse doelgroep. Je werkt binnen de cluster Werken, Ontspannen en Leren.

Je bent in het bezit van een diploma hoger onderwijs afdeling creatieve muziektherapie of een vergelijkbare meerjarige creatieve opleiding binnen het hoger onderwijs met als specialisatie muziek of gelijkgesteld door ervaring. Wij staan open voor sollicitanten met een ander diploma als je aantoont dat je over de juiste competenties beschikt en als je bereid bent om veel bij te leren.

Je bent bekend met een breed spectrum van muzikale stijlen en bezit improvisatorische vaardigheden. Je hebt een grondige kennis van harmonie, melodie, ritme. Bij voorkeur speel je een begeleidingsinstrument en/of nog meerdere muziekinstrumenten en je deinst er niet voor terug om ook je zangstem te gebruiken tijdens de activiteiten.

Je kan zowel zelfstandig als in team werken. Ervaring met onze doelgroepen is een pluspunt.

Ons aanbod

Werken in cluster Werken, Ontspannen en Leren is uitdagend, boeiend en leerrijk. We verwelkomen je in een tof en dynamisch team met een goede werksfeer en waarin je kan rekenen op intensieve ondersteuning onder de vorm van teamwerking, individuele coaching, ondersteuning door ortho-agoog, mogelijkheden tot vorming,… Er is veel afwisseling op de werkvloer (op vlak van jobinhoud, doelgroepen, … )

  • Hoofdplaats tewerkstelling: Artesiëstraat 15, 1000 Brussel
  • Verloning volgens barema PC 319.01 waarbij relevante anciënniteit in rekening wordt gebracht.
  • We bieden een contract van onbepaalde duur van 60% à 70% (bespreekbaar)
  • Daguren
  • Datum indiensttreding: zo snel mogelijk.

Procedure

Geïnteresseerd? Stuur je CV & motivatiebrief ten laatste tegen 14 oktober naar kim.valtin@hubbie.brussels
Voor meer informatie kan je bellen naar Kim 0479 99 44 26.